Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
mesegaleria

Egy átlagos lány, átlagon felüli élete (1. fejezet)

Dorka · 1 éve
Csrrrrrrrrr! Hallatszott a ébresztőóra csörtető hangja, Alíz lenyomta az óra tetején díszelgő gombot és kimászott az ágyból, majd leballagott a konyhába.
-Jóreggelt -Mondta Kíra Alíz nevelő anyja.
-Jóreggelt Kíra -Köszönt vissza Alíz, egy gigantikus ásítás kíséretében.
Kíra 2 palacsintát terített Alíz elé, Alíz hozzá is látott.
Alíz felment a szobályába hogy magára kapjon valamit még mielőtt elindul az iskolába.
Nemsokára le is ment táskájával a konyhába hogy átvegye az uzsonnára szánt  finomságokat. Nemsokára  Alíz kicsit idegesen elindult az új iskolába, amikor megérkezett körbetekintett, de nem fedezett fel semmi szokatlant, elővette a zsebében található kis cetlit, és leolvasta róla a terme számát, majd elment keresgélni.
Miközben nézelődött oda sem figyelt hová lép, nemsokára össze is ütközött egy folyosón sétálgató fiúval. -Jaj ne haragudj, én igazán sajnálom! -Kiáltott fel Alíz, és elkezdte összeszedni a földön heverő könyveket, mikor az összeset sikerült összeszednie felállt,
felsegítette a fiút és a kezébe nyomta a könyveket. -Tényleg bocsi hogy neked mentem! -Kért elnézést mégegyszer Alíz. -Semmi baj előfordul, te bizonyára az új lány vagy, én Noel vagyok -Mutatkozott be a fiú. Ekkor Noel és Alíz folytatta útjukat az osztályterembe.
-Jóreggelt! -Köszönt Vattacukor Kisasszony az osztályfőnök.
-Jóreggelt Vattacukor Kisasszony! -Köszönt az osztály kórusban.
-Először is vegyük át a pár beosztásokat, mind azt tudjátok, minden új kap maga mellé egy idegenvezetőt. Jenna te Dorissal leszel,  Alex a te partnered Liza lessz, ja és Alíz te Noellel leszel, mindenki megtalálta a párját? -Kérdezte a tanárnő.
-Igen Tanárnő! -Válaszolták az újak kórusban.
-Rendben,  akkor nyissátok ki a történelem könyvet a 35. oldalon!
Mikor vége lett az órának Alíz és Noel könyvekkel a kezükben fáradtak ki a teremből.
Noel felhúzta fekete sapkályát, és kifele vette az irányt, közben egy papír cetlin ejtett el a csendes folyosón,Alíz felvette a cetlit, az apró papírdarabon egy telefonszám állt és hozzá egy üzenet: hívj fel! aláírás: Noel.
Alíz döbbenten bámult az éppen kifelé haladó Noel felé.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Borii · 1 éve
Jó lett!